Onbegrensde mogelijkheden

Wil je meer informatie over studeren, stagelopen of een baan in onze buurlanden België en Duitsland? Kijk dan op een van de onderstaande websites voor meer informatie.

Studeren, wonen en werken in een buurland

Misschien denk je erover om een studie in Duitsland of België te volgen. Of wil je graag een tijdje wonen en werken in een buurland. Op de website grenzinfo.eu vind je meer informatie.

Stage, tussenjaar of studiebeurs

Zoek je een gerichte stage? Of wil je informatie over een tussenjaar of een (studie)beurs in een van onze buurlanden? Kijk dan op de website wilweg.nl of de website over wonen, werken, studeren of stagelopen in het buitenland

DuitslandDesk

Informatie over studeren in Duitsland vind je bij “de DuitslandDesk” van het Duitsland Instituut Amsterdam. Dit is het centrale aanspreekpunt in Nederland voor informatie over studeren in Duitsland.

Duitse taal

Wil je meer informatie over de Duitse taal? Kijk dan op de site van de actiegroep Duits. Deze groep brengt op verschillende manieren de Duitse taal onder de aandacht.

Werken in het buitenland

De website europa.eu geeft info voor werknemers en werkgevers die grensoverschrijdend willen werken. De website startpuntgrensarbeid biedt een overzicht van de belangrijkste informatie.