Mach-mit-Mobil zomervakantie!

Het einde van dit schooljaar is in zicht en dat betekent ook dat het Mach-mit-Mobil er even tussenuit gaat. Met behulp van de Duitse moedertaalsprekers Hanna und Kristin heeft de Mach-mit-Mobil in totaal 63 scholen bezocht en 4.973 leerlingen begeistert voor de Duitse taal en cultuur.

Vanaf september kan de Mach-mit-Mobil weer geboekt worden door scholen en jongerenorganisaties in de grensregio’s. Voor meer informatie over het Mach-mit-Mobile kunt u terecht op de website.

Hanna en Kristin wensen alle leerlingen een fijne zomer toe!

Mach-mit-Mobil online

Begin dit jaar was het niet meer mogelijk voor het Mach-mit-Mobil om fysiek op bezoek te gaan bij scholen en jongerenevenementen. Om toch in contact te blijven met jongeren tussen de 10 en 20 jaar, bedachten Hanna en Kristin een online alternatief. De jongeren speelden een quiz en deden de Duitsland-Bingo. De top 3 won steeds een leuke prijs. De online sessies verliepen Spieleifer. Richting het einde konden de meeste jongeren zelfs de Duitse Bundesländer volledig opnoemen!

Bekijk voor meer informatie de officiele facebook van het Mach-mit-Mobile.

Mach-mit-Mobile onbegrensd