Strijthagen Cup

Met Hemelvaart vond bij V.V. Schaesberg in Landgraaf de jaarlijkse strijd om de Strijthagen Cup plaats. Dit is een van de grootste voetbaltoernooien van Nederland, met bijna 200 deelnemende teams afkomstig uit onder meer Nederland, België en Duitsland. Voor de teams vormt het de afsluiting op een lang en intensief voetbalseizoen.

Strijthagen Cup
Onbegrensd op Strijhagen Cup

Onbegrensd was bij de Strijthagen Cup aanwezig om aandacht te vragen voor voor de taal en cultuur in onze buurlanden. Zo was er een campagneteam die een quiz verzorgde, in samenwerking met MachMit, om de kennis van Nederlandse en Vlaamse deelnemers over Duitsland te testen. Ook werd de kennis van Duitse jongeren over Nederland te beproefd. De deelnemers ontvingen als dank voor het invullen van de kennisquiz een bidon en een plaktattoo met het logo van Onbegrensd.

Onbegrensd en V.V. Schaesberg kijken terug op een mooie samenwerking: het was een geslaagd toernooi met veel enthousiaste jongeren, en heerlijk weer bovendien!